Search This Blog

Friday, October 29, 2010

29.10.2010 ehk vaheaeg saab kohe läbi

Tadadaaaa!
Aplaus palun. Olen jälle oma blogisse kirjutamas.
Seekordne postitus ei tule minu elust, vaid kuna vaheajal on palju vaba aega, siis ma surfasin juutuubis:D Sealt leidsin computernerd01 video (jah see on see sama poiss, kes kõiki häid laule parodeerib:D)

Igatahes leidsin sellise video, kus oli näidatud 46 põhjust miks mitte koolis käia. Ma tõlkisin 35 ära, need mis meie kooliga kõige paremini sobivad.

46 põhjust miks mitte koolis käia:

1. Sa oled seal kinni 7 tundi.

2. Sa ei tohi klassis süüa.

3. Õpetajad haisevad 70% ajast.

4. Sa pead väga vara ärkama.

5. Õpetajad on õelad.

6. Liiga palju kirjutamist, mis teeb kätele haiget.

7. Toidusõjad pole lubatud.

8. Sööklatädid on vanad hullud naised.

9. Sa ei tohi mobiiliga rääkida.

10. Sa ei mäleta töö ajal neid asju mida õppisid.

11. Sa pead küsima vetsu minekuks luba.

12. Kui õpetaja ütleb ei, pead püksi tegema.

13. Klassis pole õhukonditsioneeri ja alati on liiga külm või palav.

14. Liiga palju kodutöid.

15. Koolis pole koerad ega ahvid lubatud:D.

16. Sa õpid asju, mida sa kunagi ei kasuta.

17. Me pame enamus aja olema majas sees. Meil on vaja päikesevalgust et elada!

18. Nätsu ei tohi närida.

19. Spikerdada ei tohi.

20. Lauad on ebamugavad.

21. Arvutitunni ajal ei tohi teistel lehtedel käia.

22. Koridoris ei tohi joosta.

23. Kõnevabadust pole.

24. Keegi ei lase kunagi vetsus vett peale.

25. Õpetaja hääl muutub väga häirivaks pärast 30 minutit.

26. Kõik õpetajad tahavad, et sa arvaksid, et nad on su sõbrad.

27. Sa ei tohi mütsi kanda.

28. Sa ei tohi kunagi õpetajat lüüa.

29. Seal on tüdrukud, kes arvavad et nad on poisid.

30. Seal on poisid, kes arvavad et nad on tüdrukud.

31. Puhveti asjad on kallid.

32. Kõvasti mõtlemine paneb aju plahvatama.

33. Kõik, mida sa koridoris näed on võltspäevitused.

34. Kui sa läbi kukud, siis pole see õpetaja süü.

35. Kõik kuumad õpetajad on juba abielus.

Wednesday, September 29, 2010

29.09.2010

Reedel on õpetajate päev ja kuna meil on venku esimeneja teistel on inka siis pidime pärast tunde neid asju tegema mida teised reedel inkas teevad.
Siret ja Nero on siin. Sikil on täna sünnipäev. PALJU ÕNNE! Me laulsime ta täna üles ka. Kell 6, sest ta ise tahtis nii vara ärgata ja mul oli vaja pessu jõuda enne kooli.

Käsitöö tund.

Praegu käsitöö tund ja meil on siin tattide rünnak. Magdalena peksab 4. klassi omi käsitööõpikuga ja kõik lõugavad. Aga ma rahulikult blogin.:D
Tunnikell kahjuks helises ja pean lõpetama muidu saan õpsi käest möliseda. Kui koju lähen, siis blogin edasi oma elust.

Seniks siis tsauks!:D

Thursday, September 23, 2010

Pardid söövad lehti??!

Tervist!


Ma ei hakka kirjutama, et sorri et ma pole vahepeal bloginud, sest mul pole lihtsalt millestki kirjutada olnud.

Kell on praegu 7.26 ja ma vaatan Cake bossi. No paremaid kooke annab välja mõelda, mida nemad teevad.

Ükspäev kooli minnes oleks ma ennast peaaegu surnuks ehmatanud. Kõnnin ja järsku midagi krabiseb puu all ja part sööb lehti:D

Koolilainelt niipalju, et meil on juba mitu kontrolltööd olnud. Ajaloo sain 5, bioloogiat veel ei tea ja mata tuleb täna.


Eile käisime Lõunakas ja ma sain endale 2 paari teksapükse:D ja kuna mul on uut suusavarustust vaja, siis saan veel endale valge-helesinisega suusajope:D.

Panen siis ühe ilusa koogi ka siia nämm-nämm:P

Tuesday, September 7, 2010

Väike postitus siis...

Kuna Carmen juba vingub, et kuna ma siia midagi kirjtan, siis ma teen seda:D

Kuna ilmad on suhteliselt jahedaks läinud ja viirused hakkavad vaikselt levima, olen minagi endale kuskilt külge haakinud nohu. Nina kinni ja tatti voolab:S Eile oli siis esimene kord pärast traumat trennis. ÜKE seekord. Alguses polnud nagu viga midagi ja pärast hakkas valutama:(
Pärast trenni käisin euronicsis ja ostsin Tetris DS-i. Müüa vaatas mind nagu imelikku ja küsis, et kas ma tean et see mäng on DS-ile:D Vastasin jah, et tean küll. Ju pole siis DS Eestis üldse populaarne kahjuks.
*Nuuskan*
Eilsest siis ka Alekas 5 rõivistu. Saavtus omaette, oma tagumik 10 meetrit edasi järgmisesse rõivistusse vedada:D
Tänane trenn oli suht katastroof. "Kui Annabel Alekasse jõudis ei oodanud teda ees ükski trennikaaslane" (Kevade:D) Janii oligi. Saalis polnud kedagi, ainult Anna-Liisa. Mõtlesin et midahekki. Karole helistasin, see ütles et ta olevat mulle esmasp. 50x öelnud et ta teisip. ei tule ??????????? Mida? Ma esimest korda kuulen. Lõpuks Kerte tuli ja teised olid üleval sest Janika oli nad sinna saatnud.
Kool käib juba täie hooga ja Peets on meile juba neljapäevaks matasse kt sebinud. (Tänks iits soo nais vrom iuuu). Muide ma sain teada ei meil tuleb uus venku õps. Pidi kurjem olema. loodan et mitte. Kalats läheb ära:'( (pisar tuleb kohe silma:D) Selle peale peaks kohe...
...*Nuuskama* (krt nina ikka kinni:S:S, laske mul normaalselt hingata). Carmen ja Anelle teevad õpsidest video. Kusjuures soovitan 1 laulu: Onu Bella "Seksikas poiss", kuula ja seda sa niipea ei unusta:D

OK, enam ei viitsi kirjutada ja väga pikk postitus sai.
Näeme ehk kunagi veel:D
XOXO

Tuesday, August 31, 2010

Uus hooaeg avatud!


Ilukas siis ka uus hooaeg avatud.
Avamisel käisin ka ära. Jõudsin ikka ennast sinna kohale vedada. Mõtlesin et hellaks trennist kellelegi ja otsustasin et mu ohver on Karo :), kahjuks ta ei võtnud vastu. Siis nägin Alekas Carmenit. Trügisin tema kõrvale ja siis me vaatasime neid "superkavu" 99% kõigist kavadest läks puusse :D.
Täna, 31. augustil 1997 aastal suri printsess Diana autoavariis Pariisis.Mina enam Snelli tiigi äärde ei lähe. Seal ju see kurikamõrvar :S
See minu nunnukas kiisu!
Homme siis see "kauaoodatud kaunike" 1. september! Kleiti ei pane, sest kahjuks on aktus õues ja õues on külm:S Pärast tulevad paar külalist ka. Siret teeb kringlit (Y):D 1. september on ju järgmine võimalus 2 kilo juurde võtta:D
Ma nüüd pesu triikima, et jälle kodusõda ei tuleks :D´
Kõigile kooliminejatele toredat põrumist
xoxo
Annabel

Monday, August 30, 2010

Suve lõpp

Eitea kas keegi mu blogi loeb kaa...?

Aga nojah see pole oluline, kirjutan seda rohkem enda jaoks.


Täna jälle see õhtu mil üksi olen. Emme tööl, issi Poolas ja Siki väljas. Magama ka ei viitsi minna, Cake Bossi tahaks vaadata Travel & Livingu pealt.
Niisiis niidid võeti ka täna välja. Arsti uksest sisse astudes oli hirm suur, kuid issi rääkis et see pole valus. Võetigi 2 tükki välja, aga üks vist oli kuhugi kadunud:D?! Igatahes seda ühte niiti me üles ei leidnud ja Siret ütles et see mädaneb mu jala sees ja mu jalg kukub otsast ära:S
LOLLAKAS! Ma pidin südameataki saama, kui ta seda ütles:D
Trennis ka käisin ja pärast oli lastevanemate koosolek. Siret mängis täna mu lapsevanemat. Anna-Liisa rääkis Gymnaestradast ja eelolevast hooajast. Tahaks nii väga Gymnaestradale, see toimub järgmine suvi Šveitsis:) Kahjuks ei usu et sinna saan. See on suht kallis.
Tänaseks siis kõik.
XOXO
Annabel

Thursday, August 26, 2010

26.08.2010

Leidsin ka lõpuks tee siia bloggerisse. Koguaeg olen mõelnud et võiks kirjutada, aga kui arvuti poole minema hakkan siis see mõte haihtub.
Vahepeal on palju toimunud. Carmeni sünnipäev näiteks. See toimus tema juures ja oli päris lahe. Teemaks oli Hawaii. Mängisime lina, WIId, hüppasime batuudil, viktoriini lahendasime ja ujusime. Alguses katsudes tundus vesi soe, aga kui me sisse läksime, siis oli see väga KÜLM!!! 18 kraadi ainult ju. Veesõda oli ka.
Siis tulid meile välismaalased külla ja me läksime Alari ema juubelile. Välismaalased läksid Taevaskoda uudistama ja ma sõin:D Issand! Ma sõin mingi 4 tükki kooki ja palju-palju kartulisalatit ja viinamarju.

Enne sünnipäeva õnnestus mul klaasikillu otsa astuda:S. Nimelt issi oli jälle klaasi diivani kõrvale maha pannud ja mina tulin hooga ning lõin selle maha, see kõik juhtus nii kiiresti et ma astusin kohe sellele ka peale. Muidugi kohe traumapunkti aga enne seda ma veel minestasin ära ka:D
Praeguseks on jalg hästi paranenud ning esmaspäeval võetakse niidid välja.

Koolini on jäänud veel viimased päevad. Peaks vist endale ruttu uued vahetusjalatsid sebima:) Ülejäänu nagu olemas. Õpikutel käisin ka eile järel. Gerda ja Mailiis olid ka seal. Klassijuhataja ka.
Laupäeval lähme Saastnasse. Eks siis järgmine nädal kirjutan uuesti, kui homme tuju ei tule.

Tsau!


P.S Kaalun tõsiselt Facebooki tegemist. Kõik kuulsad ja kummalised on seal:D

Tuesday, August 17, 2010

Under my umbrella ella elaa eee... :D

Vihmased ilmad kestavad, aga nädala lõpuks vist läheb jälle kõrbeks:D

Kooliasjad on peaaegu ostetud. Täna sain koti kaa. Seljakott siis seekord. M arvan et nagunii üle aasta vastu ei pea, eks seda näeb:)
Pärast laagrit ja Võsut on vaheaeg linnas möödunud. Trennid ja Kellade Kool.

Räägiks siis trennist. Ühe korra olen ainult sinna jõudnud see kuu ja trenn oli päris lahe. Soojaks, venitused siis pallikava (mis oli epic fail, nagu tavaliselt:D) ja siis 35 min jooksu. See oli pigem lonkimine. Anka ema ja õed tulid ka.
Merka on 4ne ja jookseb meist kõigist kiiremini :D
Me tegime jooksuvõistlust. Mina võtsin Anka kukile, Elina võttis Michelli ja me jooksime. Kui mingi 2 m oli joostud siis ma enam ei jõudnud ja ma kukkusin pikali. Anka kukkus mulle otsa ja siis veel Elina ja Michelle.
Seega ma olin kogu selle külakuhja all. Kõigele lisaks lõin veel pea vastu Aleka põrandat ära:S


Kellade Koolis käisin ka esmaspäeval. Meil pidi nädal aega olema aga oli ainult 1x (JEEE!!) Kui rattaga tagasi tulin, siis nägin oma kodutänava otsas Dorist ja Villut. :-O:D (Veits kahtlane, peaks mainima:D)

Ahjaa, orksis on mingid iluka pildid kaa. Kuigi osad on udused, võinoh enamus. Karol on seal laagri pildid ka üleval. Vaatake, kui julgete:D:D


Ma nüüd chatin veidi Liisuga (keda on türklane chatroulettist kummitama hakanud) ja siis tuttu!
Tsauks!

Sunday, August 8, 2010

Suve lõpp

Vaatan kalendrit ja mis ma näen!? August on alanud! See kauaoodatud kaunikene, suvevaheaeg hakkab lõppema. Viimane postitus oli kah mingi 100 aastat tagasi ja vahepeal pole nagu netti üldse saanud.

Vahepeal on palju toimunud. Kõigepealt räägiks laagrist.
Seekord toimus jälle Ahjal. Seal oli verd ja pisarad, aga kõige rohkem ikka higi. :D
Seal oli laagripiiga valimine mille võitsid meie toas olnud Tallinna omad. Palju õnne! Nad said hommikul 9ni magada.
Viimasel hommikul laulsime Kadrile sünnipävalaulu. Ootasime 5 minutit ukse taga ja siis kui Kadri hambaid pesema läks me laulsime.

Käisime Käbi (Katrin Kanter) sünnipäeval Lamba-Ada baaris. Teemaks oli mustlaspidu. Päris tore oli. Ainult, et mingi viiuldaja kääksutas mulle koguaeg kõrva ning ma läksin magama. :)

Selle nädala algusesilmselt trenni kahjuks ei jõua. Nagu tavaliselt oma emaga kuhugi minnes peame me veel sinna vähemalt 2 päevaks jääma. Nii ka siis seekord Võsul. Kuigi praegu olen Rakveres.
Tundub et dieet kuluks ära ja Anna-Liisa ütles, et me kõik peaksime 2 kilo alla võtma.
Ma arvan et see on üpris hea mõte:D
Kui kodus olen, siis uus postitus.

Seniks...


...Tsauka:D

Sunday, July 25, 2010

Tervist siit päikeseliselt Hiiumaalt!

Olen Hiiumaal Kõpu tuletorni juures ja söön marjajäätist.
Täna on meie Hiiuma reisi eelviimane päev, või siis viimane. Igatahes homme tuleme mandrile. Issi juba hommikul meie pärast päevaseid päikesevanne.

Käisime ka militaarmuuseumis, seal oli igast tanke ja autosid ja tuumavarjendeid ja igast värki. Kunagi vist pildid orksi siis üles ka.

Eile oli suht s*tt ilm. Tuul puhus ja sooja oli 17 (ainult!) kraadi. Täna juba 27.
Mõnus Eestimaa suvi.

Järgmise nädala lõpus Ahjale laagrisse. Kui tahate tulge vaatama. 1. augustist siis seal:D
Trennipäevik endiselt ei edene ja kõik asjad peaks järgi tegema.

Hiiumaa on väga ilus tulge ka siia!

Väga pikk postitus tuli, aga loodame et viitsite ikka läbi lugeda:D

Tsauks!
Päikest (#)

Wednesday, July 21, 2010

PALAV!

See ongi see kook mida ma üleeile tegin, tuli päris maitsev, kõigile meeldis.


Täna on jälle üks neist jube palavtest päevadest, mil mõtlen et võiks õue minna kuid uksest välja minnes tabab mind ebameeldiv üllatus.





Liiga palav!





Homsest vist Hiiumaale. Muidu oleks Palangasse läinud. Veits aja pärast vist lähme maale vaarikaid korjama.




Pole veel välja mõelnud kuidas pilte teksti vahele panna. Võib-olla mõtlen järgmise postituse ajaks välja:)


Seniks, päikest (#)










Monday, July 19, 2010

Minevik


Kuna mul on igav siis mõtlesin kirjutada esimesest suvevaheaja kuust e. juunist.
Kõik algas suurepäraselt kui kool läbi sai siis mõtlesin et jess!! nüüd puhkan.
Kõigepealt trennid, siis malev, siis lõpetamiste ja sünnipäevade rodu, siis matused ja oligi juuni läbi.
Ühesõnaga suhteliselt mitmekesine.


Juuli algas minu jaoks Tallinnas, täpsemalt Suurupi lähedal täditütrel külas olles. Vahest veidi tülitsesime kuna mõlemad oleme suht pubekad kuid tegelt on ta mu väga hea sõber.
Käisime ka Tallinnast ostsin endale nunnu rohelise kleidi. Seda näete seal kõrval.



Praegu rohkem ei viitsi kirjutada, kuigi rääkida oleks palju.
Vaatan siin Justin Bieberit failimas :D:D:D
Kommige ikka ka
Mulle kommid meeldivad:D

Teine

Lugesin siin Nellu blogi ja mõtlesin et võiks siis ka midagi kirjutada.
Tädi Kati ja Harri tulid meile Pärnust.
Lähme vist ujuma mingisse metsajärve. Tegelt võiks minna küll sest palav 0n:D


Tegin kooki kaa, sest emme hakkas jälle ütlema et tee kooki et meil on mingit kohupiima vms kapis ja siis ma tegingi.
Praegun ma pilti üles panna ei vinna aga vb homme või kunagi.


Family Guy on ikka haige sari. Vaatan silmanurgast seda.
Nellu annab näpunäiteid ka blogi jaoks.

Elu on ikka ilus kui on suvi!

Päikest teile (#)

Alustuseks

Täna tulime Saastnast tagasi. Sõitsime põhimõtteliselt pool kallist isamaad läbi.
Marsruut: Saastna - Pärnu - Sindi - Kilingi-Nõmme - Põltsamaa - Jõgevamaa - Kuremaa - Tartu



Ja kõike selleks et oma kallile õele diktofon ja läpakas ÕM-i ära viia
Muide Siki ma tahaksin oma šampooni ja peavõru tagasi ka :D






Homme vist siis Leetu puhkama.
Kahjuks lähen ma randa alati siis kui päikest pole:S
Loodame et tuleb päike tagasi!



Tsauka!